Oosterveldsingel 30, 7558 PK Hengelo (NL)
+ 31 (0)74 250 8931
sales@tmi-group.nl
Website update: 20 juli 2024

Ons magazijn als uw warehouse: uw maakdelen op afroep beschikbaar oud

Ons magazijn als uw warehouse: uw maakdelen op afroep beschikbaar

Wanneer u wel regelmatig wilt beschikken over uw producten, maar die niet in hele series of in één keer wilt of kunt afnemen, kunt u gebruik maken van ons magazijn. Dit geldt zowel voor plaatwerk, maakdelen en samengestelde delen.

Voorraadbeheer en warehousing

Wanneer u kiest voor opslag in ons warehouse, weet u zeker dat u altijd voldoende materiaal en producten op voorraad hebt. We produceren uw componenten in grotere series en slaan ze vervolgens voor u op. Wanneer u ze nodig heeft, is een telefoontje of mailtje naar ons voldoende om de levering van uw order te starten.

Prijsbewuste zekerheid

Doordat u pas bij levering betaalt, profiteert u aan twee kanten. U kunt rekenen op kwantumkorting, want we rekenen de prijs die hoort bij de grotere productie. En u weet zeker dat u op het juiste moment over uw producten kunt beschikken.

Warehousing in combinatie met oppervlaktebehandeling

Wanneer uw onderdelen na productie nog een nabehandeling nodig hebben, verzorgen wij dat in samenwerking met onze ketenpartners met plezier. Alle informatie over de verschillende mogelijkheden van afwerking leest u hier.

Zoekt u naar een (vaste) partner voor revisie of modificatie van uw machines?