Oosterveldsingel 30, 7558 PK Hengelo (NL)
+ 31 (0)74 250 8931
sales@tmi-group.nl
Website update: 27 mei 2024

TMI Group oud

TMI Group: wereldwijd actief, stevig verankerd op de Twentse bodem

TMI Group staat voor Tanke Metal Industry; het bedrijf draagt de naam van eigenaar Matthieu Tanke, gepokt en gemazeld in de Twentse metaalindustrie.

Door de samenvoeging van verschillende bedrijven – de in de markt zeer bekende ondernemingen OTR Techniek, Knobbe Metaalindustrie en TB Steelsupply – ontstond in 2017 uiteindelijk een bedrijf dat de complete keten kan bedienen.
Een bedrijf met drie werkmaatschappijen: TMI Machining, TMI Steel Supply en TMI Platform Systems.

Waarom kiest u voor de TMI Group?

  • Klanten kunnen bij ons terecht voor enkelstuks producten, kleine en grote series. Volledig afgewerkt volgens specificaties.
  • We produceren van kleine delen tot complete componenten.
  • U werkt samen met een marktleider. En een bedrijf met de ambitie leidend te blijven. In Nederland, Europa en op de wereldmarkt.
  • We zijn verankerd in metaalprovincie Twente. Dat betekent nuchterheid, hard werken én optimale deskundigheid.
  • Indien u het wenst verzorgen we ook de opslag en de distributie.

Investeren in mogelijkheden: in talent én machinepark

Onze machinepark is uitstekend uitgerust, dat hoeft geen betoog. Toch zullen we altijd blijven investeren in verbetering ervan. Nieuwe machines, snellere machines, machines die hogere aantallen aankunnen. Omdat we vinden dat we als leider in de markt die leidende positie waar moeten maken. Daarin investeren we graag – u als klant profiteert daarvan.

Onze medewerkers – het zijn er een kleine dertig – zijn uitstekend opgeleid. Daar bieden we ze ook alle ruimte toe, want de ontwikkelingen in ons vakgebied gaan snel. Daarnaast geven we nieuw talent graag de kans. Het is in de metaalsector strijden om talent, als koploper willen we de beste mensen aan ons binden. Mensen met een goede opleiding, maar vooral: mensen die voor ons willen werken. Omdat we een mooi bedrijf zijn, dat mooie kwaliteitsproducten maakt.
Daarin investeren we graag – u als klant profiteert daarvan.

Machinepark en vakmensen ontmoeten elkaar bij automatisering. Daar waar het kan en daar waar het nodig is, investeren we ook daarin. Raad u eens? Ook daarvan profiteert u als klant weer!