Oosterveldsingel 30, 7558 PK Hengelo (NL)
+ 31 (0)74 250 8931
sales@tmi-group.nl
Website update: 22 maart 2024

Ons magazijn als uw warehouse.

Ons magazijn als uw warehouse: uw maakdelen op afroep beschikbaar

Wanneer u wel regelmatig wilt beschikken over uw producten, maar die niet in hele series of in één keer wilt of kunt afnemen, kunt u gebruik maken van ons magazijn. Dit geldt zowel voor plaatwerk, maakdelen en samengestelde delen.

Voorraadbeheer en warehousing

Voorraad_8959

Wanneer u kiest voor opslag in ons warehouse, weet u zeker dat u altijd voldoende materiaal en producten op voorraad hebt. We produceren uw componenten in grotere series en slaan ze vervolgens voor u op. Wanneer u ze nodig heeft, is een telefoontje of mailtje naar ons voldoende om de levering van uw order te starten.

Prijsbewuste zekerheid

Doordat u pas bij levering betaalt, profiteert u aan twee kanten. U kunt rekenen op kwantumkorting, want we rekenen de prijs die hoort bij de grotere productie. En u weet zeker dat u op het juiste moment over uw producten kunt beschikken.

Warehousing in combinatie met oppervlaktebehandeling

draaien_0414

Wanneer uw onderdelen na productie nog een nabehandeling nodig hebben, verzorgen wij dat in samenwerking met onze ketenpartners met plezier. Alle informatie over de verschillende mogelijkheden van afwerking leest u hier.