Oosterveldsingel 30, 7558 PK Hengelo (NL)
+ 31 (0)74 250 8931
sales@tmi-group.nl
Website update: 27 mei 2024

Hoog-, midden- en laagspanning

Hoog-, midden- en laagspanning

Voor het bewerken van verzilverde aluminium en koperen producten werkt de TMI Group al jaren samen met Galvano Hengelo. Beide bedrijven hebben dezelfde vestigingsplaats en dit is nog maar één van de vele voordelen die die samenwerking met zich meebrengt voor u als klant of zakenpartner.

Hoogspanning_1131

Het bovengenoemde is zeer belangrijk voor professionele productieprocessen. U profiteert niet alleen van de korte lijnen die er tussen de TMI Group en Galvano Hengelo bestaan, maar ook van de afspraken die we met elkaar hebben over productieprocessen, verbeteringen van kwaliteit én tarieven.

We hanteren dezelfde voorwaarden voor onze productieprocessen en werken bijvoorbeeld beiden met een kwaliteitsmanagementsysteem volgens ISO 9001-richtlijnen.

Kwaliteit staat bij ons altijd voorop!

Ieder zijn specialiteit

Galvano Hengelo is gespecialiseerd in galvanisch verzilveren, de TMI Group bewerkt onderdelen van verzilverd aluminium of koper.

Voor de productie voor de hoog-, midden- en laagspanningsmarkt bundelden wij onze krachten en expertise. Zo is in de afgelopen

 jaren van samenwerking een uitgekristalliseerd werkproces met een garandeerde hoogstaande kwaliteit ontstaan.

Voorraadhoudend: vlotte productie

Bij de TMI Group beschikken we over een groot eigen warehouse met een uitgebreide voorraad basismaterialen. Hierdoor komt een tijdig productieproces bij ons nooit in gevaar. Onze doordachte logistiek werkt effectief en efficiënt door het gehele productieproces. Leveren volgens afspraak is bij ons geen vraag maar een feit.

Metaalbewerking tot in de puntjes

In onze eigen geautomatiseerde zagerij kunnen we 24/7 voor u produceren. Voor- en nabewerking tot in de kleinste details gebeurt met onze CNC-bewerkingsmachines, die we ook inschakelen voor het zilvervrij maken van oppervlakken.


Perfect afgeleverde producten

Ook bij de aflevering focussen we op onze kwaliteit. Onze eigen Quality Engineer controleert de producten tijdens het productieproces en checkt uiteindelijk ook de eindproducten. Bij goedkeuring verpakken we de producten zeer zorgvuldig, waarbij we gebruik maken van speciale kappen die de zilvervlakken beschermen tegen beschadigingen.