Oosterveldsingel 30, 7558 PK Hengelo (NL)
+ 31 (0)74 250 8931
sales@tmi-group.nl
Website update: 27 mei 2024

Plaatwerk en constructiewerk in vorm oud

Plaatwerk en constructiewerk in vorm

Van deksloven tot U-profielen. Vierkante of ronde buizen? Al het aangepast plaatwerk dat u nodig heeft, kunnen wij voor u verzorgen. Met ons uitgebreide machinepark en de kennis van onze medewerkers maken we van uw 2D-plaatwerk de door u gewenste 3D-vorm.

Verschillende manieren van bewerken

We zorgen dat de sterke punten van het materiaal zoveel mogelijk behouden blijven door het op verschillende manieren te bewerken:

  • Knippen
  • Kanten
  • Buigen
  • Lassen

Door verschillende bewerkingsmogelijkheden toe te passen, voorkomen we ook dat het materiaal scheurt.

Meer weten over ons plaat- en constructiewerk? Neem contact met ons op!

Zetten en lassen van plaatwerk

Bij de bewerking van uw materiaal houden we ook het kostenplaatje goed in de gaten. Des te minder lassen uw plaatwerk nodig heeft, des te goedkoper uw eindproduct wordt. Daarom berekenen we vooraf goed hoe we het materiaal het best kunnen buigen of kanten. En bij het uiteindelijke elektrische booglassen bepalen we wat nodig of mogelijk is.

In overleg met u kiezen we voor snel afsmelten middels MAG- of MIG-lassen, waarbij de kans op zichtbare bewerking bestaat, óf we gaan voor de hoogste laskwaliteit met TIG-lassen. Dat houdt wel in dat het productietempo omlaag gaat.
Een mix van MAG, MIG en TIG is uiteraard ook mogelijk.

Ons machinepark: voor iedere constructie geschikt

We kunnen op onze machines de meeste materialen bewerken, van rvs tot aluminium. Ook andere, minder gangbare metaalsoorten, brengen we voor u in de gevraagde vorm.

Nabewerking nodig? Geen probleem!

Ook als uw product een bepaalde nabewerking nodig heeft, kunnen wij dat in onze one-stop-shop uiteraard voor u regelen. We regelen oppervlaktebehandelingen intern, of bij betrouwbare partners waar we al jarenlang mee samenwerken. Hierdoor kunnen we ons met recht uw totaalleverancier noemen.