Oosterveldsingel 30, 7558 PK Hengelo (NL)
+ 31 (0)74 250 8931
sales@tmi-group.nl
Website update: 22 maart 2024

CNC Frezen

CNC-frezen van aluminium, rvs of kunststof

In ons machinepark staan diverse CNC-freesmachines. Machines met drie assen voor eenvoudiger werk, hightech 5-assige CNC-frezen voor meer complexe opdrachten.

We kunnen alle soorten metaal – zoals het veelgevraagde en voor verschillende doelstellingen gebruikte rvs of aluminium – bewerken, maar ook kunststof voor bijvoorbeeld gietstukken. Alles verspanen we computergestuurd.

Ons machinepark: scherp voor iedere uitdaging

De afmetingen van ons productiewerk hangen vanzelfsprekend samen met ons machinepark. Hieronder kunt u precies zien welke maten onze machines aankunnen, maatvoeringen van mini tot megagroot.

We kunnen het al genoemde rvs en aluminium voor u verspanen op deze CNC-freesmachines, maar ook staal, koper (zowel koperlegering brons als messing) en titanium.
Ook alle soorten kunststof, bijvoorbeeld voor de veeleisende medische industrie en voedingsindustrie of de toelevering van transportbanden, kunnen we moeiteloos voor u verwerken. Zowel samengesteld als in maakdelen. Of uw producten nu sleuven, eilanden, kamers of ingewikkelde bochten en hoekwerk nodig heeft: we zorgen dat het perfect wordt.

Specialist in CNC-frezen nodig?

MEETRAPPORT

In veel sectoren waar met de hoogwaardige materialen wordt gewerkt die wij produceren, vragen opdrachtgevers naar bewijzen voor maten en productieomstandigheden. We stellen daar zonder problemen meetrapporten voor op.
Zekerheid voor u, de juiste gegevens voor uw opdrachtgevers: een kleine moeite voor én een extra service van ons.

VOOR- OF NABEWERKINGEN

Ook als u een speciale voor- of nabewerking van uw materiaal wenst, helpen we u. We zijn immers uw totaalpartner, dus zowel met CNC-draaien als met een speciale oppervlaktebehandeling staan we u terzijde.

LEVERING OF WAREHOUSING

We kunnen uw producten op bestelling direct leveren, van enkelstuks en kleinere aantallen tot serieproductie. En wilt u uw product op voorraad beschikbaar hebben, dan verzorgen we ook graag de opslag.
We zijn voor veel klanten voorraadhoudend producent. Omdat we u graag in alle facetten van het proces van dienst zijn. Lees hier meer over de mogelijkheden van ons warehouse en voorraadbeheer.